fredag 20 juli 2012

Skogsfest!


Nu drar jag ut i skogen på "festival" med vänner.....
dj:s mitt o skogen i 3 dagar, men jag ska hem ikväll, för imorgon är det jobb som gäller och sen kommer  




MAMMIIIIIII!!!!!!! 
<3


reggea soul.


Träning.




Nu är det dags att ta tag i min röv och dra mig bort mot simhallen. Jag har faktiskt INGENTING att skylla på för att inte ta mig dit idag. Fått lånat ett kort av min kära Tamer, så att skylla på pengar eller något i den stilen - är bara att glömma.

Tänkte ta en sväng förbi Pyggan, ge min älskade chef en kram och hämta min cykel som står i lokalen, det ska cyklas idag!

Vi får se vad kvällen har att erbjuda, har inte riktigt bestämt mig och jag åker ut på landet med lite folk för mat och trevligt sällskap... Har blivit lite för mycket av en "hemma"-toffel på sistone.. Men vädret visar sin bästa sida här i Bergen, och som alla Bergensare vet, så MÅSTE man ta vara på solen, de få dagarna den vågar visa sig.

Saknar min älskade Hasse, och jag tänker att "nu är det bara att stå ut" som gäller, för oss båda.
Jag lovar att så fort det är över, kommer denna "pärs", vara ett minne blott.


Imorgon får jag besök upp till Bergen av mamma och min extra famill, Mojsan & Staffan, har nog inte riktigt fattat det än!

Ne, simma var det....





....



im a cosy clothes sucker.


onsdag 18 juli 2012

Längesedan sist.

Det blir allt färre och färre gånger jag printar ner mina ord här. Känns lite fel att skylla på "tid", då det är något som faktiskt alltid enligt mig finns,  till det man tycker är viktigt och meningsfullt.

Kanske tycker jag det inte är lika viktigt längre? Jag vet inte faktiskt. Har inget bra svar. Mer än att det finns saker som är "viktigare" för mig just nu.
Som vanligt händer det mycket i mitt liv. Jag känner ibland och ganska ofta att huvudet går på högvarv av alla tankar, drömmar, mål, men att det ibland blir för mycket som jag vill, och att det då bara blir lite av en pannkaka... Men det är väl så med oss ibland "rotlösa" drömmare? Vi vill vara och göra våra drömmar och tankar på samma gång, och innan vi avslutat den ena, har vi börjat på den andra.. Ibland sätter det alltså knut på sig själv :) Men jag ger inte upp, jag finner lösningar, jag tar tag i, det har jag alltid gjort. Och som jag många gånger tagit upp, jag slipper i alla fall vara rastlös, whatsoever! Något positivt.

Återigen skulle jag kunna rada upp händelser, upplevelser och tankar jag haft under denna "frånvaro", men jag liksom orkar inte. Det skulle aldrig få plats. Jag har svårt att sammanfatta känslor och tankar alldeles för kort.

Allt som åren går, försöker jag bli visare med att lyssna, på mig själv. Ibland tar jag stegen bakåt, men jag är medveten om dem, och försöker inte att ta genvägar eller börja springa, utan jag försöker lära mig att skoskav går över, det är skillnad på att nya skor skaver och att dåliga skor skaver. Man måste förstå skillnaden. Alla skor är inte bekväma från första början. Ibland är det kvalité och inte kvantitet. Om ni förstår vad jag menar? Säkerligen inte, men det är helt ok. Jag skriver ju som sagt ganska mycket för mig själv här.


Jag är inte den jag var, men den jag var har format mig till den jag är, och det är precis den jag vill vara just nu..

jag har hittat några ganska sköna skor, så att säga :)



Och nu när jag ändå är här, så måste jag ju bara skriva, att
fy helvete vad livet är bra!





Nu ska jag ta en promenad ner mot stan, fixa några saker och den ska jag jobba på mitt alldeles UNDERBARA jobb - Pygmalion!

SMIL.

onsdag 11 juli 2012

Min oändliga kärlek.


Min lilla älskade.
Jag vill inte höra dig ledsen, vill inte se dig ledsen, vill inte att du någonsin ska må dåligt.
Så är det när man älskar något, det är som man är samma kött och blod. Det gör så ont. Men samtidigt är det så fint, att vi har denna ära att uppleva detta, denna fina kärlek och känsla.
Jag är så tacksam varje dag.
Ville bara säga det, att jag älskar dig så otroligt högt, och att jag saknar dig, bästa vän, man och den jag ska dela resten av mitt liv med och bli pappa till våra barn!

<3





/din för ALLTID.